Una Nit Vaig Somiar

Que Vivia A Menorca

Fragments de vida de vuit autors menorquins

Narrats per Rodo Gener

   Fa uns anys l’escriptor Paul Auster, al programa radiofònic Weekend All Things Considered, va convidar als oients a enviar-li relats de les seves vides. Històries breus, verídiques, en primera persona i escrites per ciutadans que tenien alguna cosa a explicar. Anècdotes, vivències, experiències que, en conjunt havien de dibuixar un retrat de la societat d’Estats Units. Els 180 relats seleccionats finalment, van ser editats en un volum titulat Vaig creure que el meu pare era Déu.

    En aquesta experiència es va inspirar Òrbita Editorial per crear Anit vaig somiar que Paul Auster era Déu, la versió Balear del projecte de Paul Auster. Durant mesos, autors de les quatre illes van enviar relats autobiogràfics responent la convocatòria llançada des d’IB3 Ràdio. Quaranta-quatre d’aquests relats formen part del llibre.

    L’última estació, fins ara, d’aquest viatge iniciat a les ràdios d’Estats Units, l’ha definit Rodo Gener amb la present iniciativa. Els relats dels vuit autors menorquins que participen a aquest projecte, s’han convertit de la mà de l’actor ciutadellenc, en monòlegs teatrals. D’aquesta manera, des de l’escenari, es fan arribar al públic una selecció dels textos publicats, dibuixant un quadre de vivències on la nostàlgia i els records en són protagonistes. Experiències reals que conformen una emotiva imatge de costums, de les últimes dècades a Menorca. Dels oficis, les festes, les tradicions, l’educació, els paisatges, la gent...

    En resum, històries de Menorca, escrites per gent que viu a Menorca.

686 08 16 08

617 69 76 82

contactan's

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now